Over ons

Over ons.

Voorstelrondje.

TeleTabNL is een online onderneming in tweedehands (gebruikt), zo goed als nieuwe en refurbished smartphones en tablets. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over het woord ’tweedehands’, aangezien al onze smartphones en tablets voor de verkoop uitgebreid worden gecontroleerd, voorzien van updates en waar nodig onderdelen worden vervangen. Door deze uitgebreide inspectie is een TeleTabNL toestel altijd kwalitatief als nieuw.

Nog steeds een kleine twijfel? Neem gerust contact op.

 

Wie is de persoon achter TeleTabNL?

Maak kennis met Emiel Eekkerk.

Mijn naam is Emiel Eekkerk en ben eigenaar van TeleTabNL. In 1997 geboren in het Friese Sint Annaparochie en dat is de locatie waar wij fysiek gevestigd zijn. In dit dorp heb ik van kleins af aan het in- en verkopen geleerd en uiteindelijk heb ik daar het ondernemen aan toegevoegd. In deze fase van mijn leven werd de smartphone een steeds belangrijker en bijna onmisbaar onderdeel van het leven van mensen. Deze ontwikkeling viel mij op en in 2015 ben ik daarom van start gegaan met teletabnl.

Waarom TeleTabNL?

Onderscheiden doen wij zo.

Duurzaam

Het kopen of verkopen van jouw smartphone of tablet bij Teletabnl is altijd duurzaam. Wij geven deze toestellen namelijk een tweede leven. Op deze manier draag jij en wij bij aan een schoner milieu.

5-Sterren

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met 5-sterren op onderdelen als communicatie, aflevering en voldoet aan beschrijving. En dat willen we zo graag houden!

Kwaliteit

Onze voorraad smartphones en tablets worden voor de verkoop uitgebreid gecontroleerd, indien nodig worden er onderdelen vervangen en worden voorzien van de meest recente updates. Daarom is onze voorraad kwalitatief als nieuw.

Scherpe prijzen

Teletabnl is een jong, relatief klein en online bedrijf. Deze combinatie zorgt voor ons voor weinig kosten en voor jou als koper resulteert dat tot lage prijzen.

Afspraak maken?

Mail.

  Telefonisch.

  WhatsApp

  7 dagen per week bereikbaar

  06 410 556 57

  Bezoekadres.

  Jasappel 6
  9076LE Sint Annaparochie
  Nederland