Over ons

Over Emiel

Een uit de hand gelopen hobby

Mijn naam is Emiel Eekkerk, eigenaar van TeleTabNL, en in 1997 geboren in het Friese Sint Annaparochie . In dit dorp heb ik van kleins af aan het in- en verkopen geleerd, gedurende mijn studie daar ook marketing aan toegevoegd en uiteindelijk begon het ondernemerschap mij ook aan te spreken. In deze fase van mijn leven kreeg ook de smartphone een steeds belangrijkere en bijna onmisbare rol, maar ook in het leven van andere mensen.  Deze ontwikkeling viel mij op en in 2015 ben ik daarom van start gegaan met teletabnl., 

TeleTabNL is sinds 2016 actief in het inkopen en verkopen van gebruikte, zo goed als nieuwe en refurbished Samsung en Apple smartphones en tablets.

Onze voorraad smartphones en tablets wordt voor de verkoop uitgebreid gecontroleerd en waar nodig worden onderdelen vervangen. Door deze uitgebreide inspectie is een TeleTabNL smartphone of tablet altijd kwalitatief als nieuw, afgeleverd met de nieuwste software en met garantie. 

Waarom TeleTabNL?

Onderscheiden doen wij zo:

Duurzaam

Het kopen of verkopen van jouw smartphone of tablet bij Teletabnl is altijd duurzaam. Wij geven deze toestellen namelijk een tweede leven. Op deze manier draag jij en wij bij aan een schoner milieu.

5-Sterren

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met 5-sterren op onderdelen als communicatie, aflevering en voldoet aan beschrijving. En dat willen we zo graag houden!

Kwaliteit

Onze voorraad smartphones en tablets worden voor de verkoop uitgebreid gecontroleerd, indien nodig worden er onderdelen vervangen en worden voorzien van de meest recente updates. Daarom is onze voorraad kwalitatief als nieuw.

Scherpe prijzen

Teletabnl is een jong, relatief klein en online bedrijf. Deze combinatie zorgt voor ons voor weinig kosten en voor jou als koper resulteert dat tot lage prijzen.

Afspraak maken?

Mail.

  Telefonisch.

  WhatsApp

  7 dagen per week bereikbaar

  06 410 556 57

  Bezoekadres.

  Jasappel 6
  9076LE Sint Annaparochie
  Nederland