Wij kopen uw gebruikte zakelijke smartphones & tablets

Recent nieuwe zakelijke smartphones of tablets aangeschaft?

Wij kopen graag uw 'oude' toestellen in

Wanneer u als bedrijf zijnde uw zakelijke smartphones & tablets aan TeleTabNL verkoopt weet u dat u als ondernemer duurzaam bezig bent.
Normaliter gaat het duurzamer maken van uw onderneming gepaard met hoge kosten en investeringen, maar in dit geval levert dit u direct geld op. Hoe? 

TeleTabNL geeft een bedrag voor deze zakelijke smartphones & tablets en geeft deze apparaten vervolgens een tweede leven elders bij andere bedrijven en consumenten. De smartphones & tablets vandaag de dag zijn over het algemeen na 2 a 3 jaar nog zo goed te noemen dat wij ze een tweede leven kunnen bieden en een ander veel plezier ervan kunnen geven. 

U bent duurzaam bezig

Het verkopen van uw zakelijke smartphones & tablets aan TeleTabNL is duurzaam. Wij geven deze toestellen namelijk een 2e leven bij consumenten en bedrijven.

U ontvangt extra inkomsten

Door de eisen welke wij stellen aan de inkoop van de toestellen kunnen wij u een X bedrag geven. Wilt u weten hoeveel? Neem dan contact met ons op.

Het bespaart u veel tijd

Wanneer u uw zakelijke smartphones & tablets aan ons verkoopt kunnen wij u het gehele proces van controleren tot het geheel leeg halen van de toestellen voor u uit handen nemen. Zo heeft u tijd voor zaken binnen uw onderneming die er echt toe doen.

Kosteloos

Wanneer u de keuze maakt de toestellen aan ons te verkopen halen wij deze kosteloos bij u op. Ditzelfde geldt voor het controleren en evan het leeg halen van de toestellen.

Direct verkopen?

Welke smartphones & tablets leveren u geld op?
TeleTabNL neemt met alle liefde de zakelijke toestellen van uw onderneming en personeel over. Hieronder vindt u de eisen waaraan ze moeten voldoen, zodat we ze een tweede leven kunnen bieden en we u er geld voor kunnen geven.

 

  •  

 

Hoe verkoop ik mijn toestellen?
Voor het verkopen van uw zakelijke toestellen kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier of telefonisch (WhatsApp ook mogelijk).

Vervolgens komen wij bij u langs om de toestellen te toestellen te bekijken te controleren en doen wij u een voorstel. Mocht u hiermee akkoord gaan is het ook mogelijk dat wij de toestellen voor u leeghalen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de data van uw onderneming terecht komt bij nieuwe gebruikers.

Wat onze klanten zeggen

''Inmiddels twee smartphones gekocht zowel een Samsung Galaxy A40 alsmede een Galaxy S9. Doordat ik in de buurt woon ben ik naar het huisadres gegaan. Hij is een persoon die betrouwbaar is daarnaast weet waar hij over praat. Aanrader voor een ieder, zowel de prijs als de kwaliteit van de smartphones mvg Hillebrand''
H de Vries
''Ons ervaring met TeleTabNL. We hebben nu voor de 2de keer een product gekocht bij TeleTabNL. Ons gevoel en ervaringen waren super positief. 2 keer super geholpen. Goede service, goeie prijs en kwaliteit. TeleTabNL is zeker door ons aan te raden''.
W Slotegraaf
''Telefoon gekocht bij Emiel. Duidelijke, snelle communicatie en verzending. Telefoon zelf ook in prima staat dus helemaal top!''

L de Graaff
''Goede ervaring mee.! Mijn mobiel ziet er netjes uit en je wordt op de hoogte gehouden van verzending etc. Goede service!''


G Broekert

Contact opnemen

[caldera_form id="CF5fa99e15b4746"]
Geverifieerd door MonsterInsights